Drept societar & Corporate

Societatea noastră are experineță în domeniul tranzacțiilor complexe de valoare ridicată, precum și în domeniul consultanței. Clienții noștri includ oameni de afaceri și afacerile lor, investitori, antreprenori și societăți fiduciare, precum și administratori și directori.

Acordăm o atenție deosebită sectorului averii private și al serviciilor financiare, precum și publicațiilor, educației, domeniului media și practicilor profesionale.

Gama noastră de servicii include:

Fuziuni și achiziții

Capital privat

Tranzacții reglementate

Tranzacții offshore

Strângerea de fonduri și investiții

Ieșiri alternative și planificarea succesiunii

Reorganizare și restructurare

Guvernanța corporativă

Joint ventures (asocieri de întreprinderi)

Tranzacții

Ne concentrăm, în principal, pe fuziuni și achiziții ale companiilor private, având experiență în special în domeniul tranzacțiilor complexe de pe piața internă, care implică capital privat.

Indiferent dacă doriți să achiziționați, să fuzionați sau să vă reorganizați societatea, vă asistăm în tot ciclul de viață al tranzacției, inclusiv în ceea ce privește:

  • Clauzele de exclusivitate în perioada negocierilor
  • Acordurile de principiu
  • Verificarea antecedentelor și întocmirea unui raport de diligență
  • Respectarea reglementărilor
  • Redactarea documentelor și negocierea
  • Aducerea tranzacției la cunoștința publicului
  • Integrarea ulterioară

Asocieri de afaceri

Oferim sfaturi cu privire la încorporarea și structurarea investițiilor în asocierile de societăți comerciale pentru o gamă largă de clienți. Munca noastră include asocieri pure de afaceri între societăți comerciale, dar și structuri mai complexe care implică instituții sau companii internaționale, pentru o gamă variată de scopuri cum ar fi cumpărări comune, oferte internaționale de licențiere și aranjamente de finanțare inovatoare. Vă sfătuim cu privire la toate aspectele legate de acordurile de colaborare, inclusiv finanțarea, condițiile comerciale, implicațiile fiscale, mecanismele de ieșire și disputele.

Capital privat

Lucrăm în mod regulat în domeniul specializat al tranzacțiilor cu capital privat, de la buy-out-urile de management și buy-in-urile (cumpărarea firmelor) la creșterea capitalului și la ieșirile din societate. În cazul cumpărărilor de firme, știm că trebuie să se pună accentul pe construirea unor relații solide între investitori și echipa de management. Experiența noastră ne ajută să evităm problemele inutile sau irelevante care pot pune în pericol această relație-cheie. Colaborând îndeaproape cu echipa noastră fiscală, suntem în măsură să oferim sfaturi pragmatice.

Guvernanță corporativă

Oferim consultanță consiliilor de administrație, asociațiilor și directorilor cu privire la toate problemele de guvernanță corporativă, inclusiv referitor la structura și componența consiliilor de administrație, reorganizări, conflicte de interese și schimbări ale actelor constitutive. Baza noastră de clienți și experiența în acest domeniu ne oferă o înțelegere profundă a tensiunilor care pot apărea atât la nivel de consiliu de administrație, cât și între directori și administratori în perioadele de tranziție sau de criză. Vă putem oferi sfaturi lipsite de ambiguitate, împreună cu o comunicare clară către părțile interesate, pentru a asigura un proces fără probleme și un management eficient al riscului.

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).