ACTIVITĂȚI FIDUCIARE CONTESTATE

Disputele legate de activitatea fiduciară sunt în creștere. Motivele includ o dezvoltare a culturii ”culpei”, vânzarea incorectă a acţiunilor, falimentul, alegerea de a gestiona problemele cu administratorii sau cu reprezentanții nepopulari ori deciziile nedorite în fața instanței de judecată și prejudecata că administratorii sau reprezentanții încalcă regulile. Oricare ar fi motivele, astfel de dispute necesită cunoașterea și înțelegerea activității fiduciare și a taxelor.

Îndrumarea noastră variază de la soluții "prietenoase" constând în modificarea termeniilor și condițiiloractivității fiduciare la consilierea fiduciarilor cu privire la acuzațiile ce li se aduc, cum ar fi plângeri "interne" (având ca obiect încălcarea încrederii sau înlăturarea administratorilor) și plângeri "externe" (de exemplu din partea unui creditor, fost soț sau moștenitor care atacă valabilitatea testamentului).

Litigiile sunt deseori dăunătoare armoniei familiale și intimității personale. Din aceste motive, acestea necesită o atenție sporită, care să garanteze că diferendul nu se va agrava și costurile vor fi reduse la minimum.

Avem colaborări cu clienți și intermediari din România și din alte țări.

Confidențialitatea și discreția sunt de cea mai mare importanță pentru noi. Trebuie avut în vedere însă faptul că majoritatea litigiilor se soluționează amiabil și, prin urmare, nu vor figura în evidențele publice.

 

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).