PENAL

Confruntarea cu o acuzație penală sau cu o anchetă penală poate fi incredibil de stresantă. Dacă ați fost arestat sau vă confruntați cu o acuzație penală, aveți nevoie imediat de consultanța și sprijinul unui avocat penalist cu experiență. Trecerea timpului face mai dificilă apărarea Dvs.

Avocații noștri penaliști au experiența și expertiza de care aveți nevoie în acest moment dificil. Echipa noastră vă poate oferi consultanță pentru a alege cea mai bună strategie de apărare pentru Dvs.

Asigurăm de regulă consultanță și servicii avocațiale în materia dreptului penal în mod preventiv, pentru a înlătura orice risc în activitatea economică a unei companii ori în cazurile în care una dintre cauzele civile ale societății ori clientul are o legătură cu această materie.

Însă oferim servicii și în anumite cazuri de criminalitate a afacerilor având în vedere legătura lor cu alte materii de drept și posibilitatea colaborării cu experți din diferite arii de specializare.

Image

În cazul în care cauza are o natură transfrontalieră colaborăm cu avocați din jurisdicțiile în care cauza sau persoanele au legătură.

Experiența pe care o avem în materie ne permite să oferim clienților o strategie de apărare adecvată drepturilor și intereselor acestora, care include:

  • studierea și analiza dosarului de acuzare,
  • identificarea și propunerea administrării unor probe în apărare,
  • opinii și memorii cu privire la diferite aspecte de drept penal și de procedură penală,
  • asistarea și reprezentarea în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor de judecată,
  • pregătirea și încheierea unor tranzacții civile pentru a soluționa în mod amiabil latura civilă a dosarelor penale.

În cazul companiilor vătămate prin săvârșirea unor fapte de natură penală serviciile noastre cuprind redactarea plângerii penale și reprezentarea acestora în fața organelor judiciare.

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).