Indiferent dacă sunteți o instituție mare care caută suport pentru un proiect complex de investiții, un dezvoltator care navighează în problemele de mediu dificile sau o familie aflată sub presiunea timpului pentru a finaliza o vânzare sau cumpărare rezidențială, raportat la experiența noastră dispunem de know-how-ul în domeniul dreptului proprietății pentru a vă livra ceea ce aveți nevoie.

Depunem toate eforturile necesare pentru a înțelege cerințele legale ale clienților noștri și obiectivele lor de afaceri în vederea acordării unor sfaturi pragmatice apropiate de nevoile lor comerciale.

Expertiza din domeniile imobiliare comerciale ne permite să oferim suport complet dezvoltatorilor, companiilor de construcții și furnizorilor de finanțare a proprietății, inclusiv băncilor. De asemenea, oferim consultanță privind întreaga gamă de planificare și legislație privind mediul, inclusiv gestionarea riscurilor și obținerea autorizațiile de mediu, colaborând cu clienți care includ proprietari de teren, investitori și instituții.

Oferim de asemenea consultanță în cazul imobilelor rezidențiale și în domeniul proprietății rurale, incluzând dezvoltarea rezidențială, resursele minerale și energiile regenerabile și toate proiectele de diversificare.

În cazurile complexe și multidimensionale avocații noștri din domeniul proprietății colaborează îndeaproape cu colegii lor din domenii precum taxe, fonduri financiare, drept societar și drept caritabil, pentru a oferi clienților soluții holistice.

KNOW-HOW-UL ÎN IMOBILIARE

Experiența și cunoștințele noastre privind piața imobiliară comercială ne permit formarea unei echipe care să răspundă adecvat nevoilor clienților, fie că este vorba de o achiziție sau de o vânzare, de un proiect de infrastructură sau de o lucrare substanțială de investiții.

Serviciul complet livrat este coordonat de asociați, incluzând indiferent de problema ridicată sfaturi și soluții sănătoase.

Practica noastră încorporează toate aspectele investiției și dezvoltării proprietății comerciale, atât în contextul intern cât și internațional și este dedicată clienților fonduri, companii de proprietate privată, finanțatori, dezvoltatori, investitori, chiriași, persoane fizice, afaceri de familie, terenuri și fermierilor. În legătură cu proprietățile comerciale oferim consultanță în finanțarea imobiliară, sectorul privat de închiriat, hoteluri, cazare pentru studenți, locuințe asistate, proprietăți imobiliare, proiecte de extindere urbană și proiecte semnificative de dezvoltare a infrastructurii.

În ceea ce privește tranzacțiile complexe și de valoare ridicată, sprijinim clienții în investițiile de mare valoare și în proiectele de dezvoltare substanțiale, inclusiv parcurile de afaceri și schemele cu utilizare mixtă, comercial și rezidențial. În cazul proiectelor majore de extindere urbană, oferim consultanță privind structurile de planificare, construcții, structuri energetice și de management privat. Organizațiilor de binefacere și celor culturale le oferim suport în gestionarea proiectelor de capital critice și pilot.

Activitatea noastră include și proprietatea rezidențială și, la nevoie, părerile avocaților litiganți.

Image
Image

PROPRIETATEA RURALĂ

Oferim toate serviciile juridice necesare proprietarului rural modern, de la opțiunile de energie eoliană și solară până la extensiile urbane și la rentabilitatea complexă a chiriilor la achizițiile majore.

Dezvoltarea rezidențială este o zonă în creștere și oferim consultanță în vânzarea sau achiziționarea de case și proprietăți de la țară și de terenuri agricole.

Opțiunile în cazul contractelor de exploatare pentru proiectele privind resursele minerale și energiile regenerabile necesită asigurarea unui echilibru între afacere și interesele pe termen lung ale beneficiarului.

PROPRIETATE REZIDENŢIALĂ

Indiferent dacă sunteți în cursă pentru a finaliza sau cumpăra o casă nouă de familie înainte de începerea anului școlar, dacă explorați proprietățile de investiții în zonele importante din România sau dacă structurați un pachet complex de finanțare pentru o nouă dezvoltare, fiecare tranzacție cu proprietăți rezidențiale vine cu provocări proprii și presiuni temporale.

Oferta noastră de servicii se adresează clienților din întreaga lume: indivizi și familii, dezvoltatori și bănci private în fiecare aspect al achiziționării, finanțării și vânzării de proprietăți rezidențiale.

Expertiza noastră acoperă proprietățile rezidențiale tranzacționabile și activitatea de creditare. Vă sfătuim în arii specializate, cum ar fi planificarea, construcția, cumpărarea și vânzarea de societăți deținătoare de proprietăți, problemele fiscale și închirierea de proprietăți.

În domeniul bancar și fiscal clienții, în special dezvoltatorii, se pot baza pe sfaturile de specialitate de care au nevoie pentru probleme structurale complexe, adaptate la nevoile și modurile lor de lucru.

Pentru a atinge așteptările clienților colaborăm inclusiv cu agenții imobiliare, brokeri ipotecari, bănci, consultanți patrimoniali și financiari, ingineri proiectanți, arhitecți, peisagisti și designeri de interior. De asemenea, sprijinim clienții pentru oricare dintre problemele juridice diverse care rezultă din relocare, precum cele legate de imigrație, de angajare în muncă sau de dreptul familiei.

Image

MEDIU ŞI URBANISM

Legea în cazul urbanismului și al mediului poate fi complexă. În orice schemă, definirea aspectelor juridice și elaborarea unei strategii corecte pentru fiecare dintre ele sunt fundamentale pentru succesul comercial. Oferim consultanță proprietarilor de teren, dezvoltatorilor, instituțiilor și investitorilor. Înțelegem importanța sfaturilor practice, livrate atunci când aveți nevoie de ele.

Vă sfătuim cu privire la întreaga gamă de planificare urbană, achiziție obligatorie și probleme de mediu. Expertiza noastra include planificarea infrastructurii, controlul dezvoltării, pregatirea planului, acordurile de planificare, due diligence și achiziționarea obligatorie (obiecții și cereri de despagubire). Problemele de mediu potențiale care necesită gestionarea riscului legal includ manipularea deșeurilor, poluarea solului și a apei, utilizarea energiei, habitatele și conservarea naturii, inundațiile, autorizarea de mediu și încălcarea reglementărilor.

Suntem în măsură să oferim consultanță cu privire la proiecte la fel de diverse precum proiectele de infrastructură semnificative la nivel național, prelungirile urbane, planificarea unui cartier, gestionarea resurselor minerale și a deșeurilor, locuințele lucrătorilor agricoli și cererile de despăgubire obligatorie pentru cumpărare. Uneori problemele legale apar în afara planificării și legislației de mediu, fiind necesară găsirea de soluții în domeniul taxelor, finanțelor și proprietății.

Lucrăm în strânsă colaborare cu dezvoltatorii și echipele lor profesionale, navigând în procesul de aplicare a planificării de la început până la sfârșit. Sprijinim clienții în vederea identificării celei mai bune abordări atunci când trebuie răspuns la obiecții, gestionând răspunsurile tuturor celor implicați și găsind soluții pentru a minimiza riscurile de revizuire judiciară. Expertiza noastră acoperă, de asemenea, problemele legate de accesul public, cerințele de construcție și procedurile de execuție.

Oferim consultanță cu privire la planul de dezvoltare, la drepturile de dezvoltare permise pentru clădirile agricole și alte clădiri și la protecția clădirilor.

În cadrul procesului de due diligence sprijinim investitorii cu privire la planificare, la problemele de mediu și la riscurile ce pot să apară, inclusiv cu privire la terenurile contaminate. Colaborăm cu Dvs. pentru a elabora strategii pentru protejarea potențialului de dezvoltare al activului Dvs. și în viitor.

CONSTRUCŢII

Finalizarea proiectelor complexe cu marje strânse și la termene provocatoare implică presiuni zilnice ce presupune o planificare riguroasă.

Serviciile noastre se adresează companiilor naționale, internaționale, instituțiilor publice, organizațiilor de caritate și proprietarilor de terenuri cu privire la proiecte de construcții de toate dimensiunile și tipurile. În industria construcțiilor oferim consultanță dezvoltatorilor, companiilor de construcții și furnizorilor de finanțare a proprietății.

Consultanța noastră acoperă toate aspecte juridice, de la încheierea contractelor la măsurile de sănătate și securitate în muncă, inclusiv garanții ale societății-mamă și garanții colaterale, precum și implementarea drepturilor terților. Consultanța include de asemenea aspectele judridice de construcție, contractele de închiriere și de dezvoltare, contractele de utilități și alte documente bancare. Suntem familirizați cu contractele standard notariale și cu contractele internaționale, astfel încât suntem în măsură să vă oferim consultanță cu privire la toate elementele juridice ale proiectului Dvs., indiferent de provocare.

În mod inevitabil, pot apărea litigii în domeniul construcțiilor și ajutăm clienții să încerce să le evite sau să minimalizeze problemele contractuale în cursul unui proiect prin rezolvarea rapidă a litigiilor prin mediere sau arbitraj, iar în cazul in care aceasta nu este posibil, pe cale judiciară.

Avem o abordare colaborativă și încurajăm clienții care se angajează pentru prima dată într-un proiect de construcție. Finalizarea completă a construcției poate fi descurajantă pentru aceștia, însă menținerea întregului proces cât mai simplu și mai clar posibil este cheia pentru îndeplinirea obiectivelor comerciale.

Pentru clienții cu experiență în domeniu consultanța personalizată și stabilirea unor termenele rapide sunt cheia progresului eficient al proiectelor.

Image
Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).