Tehnologie

Odată cu dezvoltarea tehnologiei digitale, inteligența artificială, automatizarea și securitatea cibernetică au devenit zone de interes ale dreptului care se dezvoltă rapid. Monitorizăm în mod constant tendințele și evoluțiile din acest sector, participând la evenimente guvernamentale și private de specialitate.

Oferim consultanță clienților care se confruntă cu provocările pe care le aduce revoluția digitală, inclusiv companiilor de telecomunicații și IT.

Licență IP (proprietate intelectuală) & Transfer de tehnologie

Obținerea de licențe în proprietatea intelectuală este esențială pentru succesul multora dintre afacerile clienților noștri și înțelegem cât de importante sunt sfaturile practice rapide, nu numai în privința contractelor individuale, ci și de a asigura o consiliere pe termen lung a mărcii dvs.

Acționăm atât pentru titulari, cât și pentru beneficiari, pe o gamă largă de acorduri de licențiere de proprietate intelectuală, de la licențierea de software și brevete la licențierea imaginilor.

Putem crea contracte personalizate și adaptate pentru parteneriate de brand și proceduri unice, asigurându-ne că sunt puse în practică cele mai adecvate garanții contractuale. Suntem în egală măsură familiarizați cu crearea de șabloane standard care vă pot ajuta pe toți beneficiarii Dvs. să funcționeze în aceleași condiții.

Verificări IP (proprietate intelectuală) & Suport în tranzacții

Consultăm companiile și investitorii în privința aspectelor legate de tranzacțiile corporative și acordurile de finanțare, asigurând că problemele legate de proprietatea intelectuală sunt luate în considerare și gestionate corespunzător.

Avem experiență în efectuarea de activități de diligență (”due diligence”) juridice cu privire la o gamă largă de sectoare industriale și tipuri de drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv

  • Drepturi de autor în cadrul unor lucrări artistice software, literare, muzicale și altele
  • Drepturi de proiectare
  • Drepturi de marcă
  • Brevete și informații confidențiale și know how;
  • Contracte privind IP și IT.

Pe lângă demersul de diligență, colaborăm îndeaproape cu specialiștii în drept corporativ al firmei și consultăm cu regularitate aspectele legate de proprietate intelectuală și tehnologie ale documentației de vânzare, împrumut și de investiții.

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).